Comparative facility service för företag

Låt oss få utmana era befintliga leverantörer. Vi träffar gärna ditt företag, helt förutsättningslöst, för att berätta hur vi kan hjälpa er att lägga allt fokus på er kärnverksamhet, så gör vi resten. 

Förmodligen har ni idag redan en leverantör för lokalvård och kanske även andra leverantörer för kaffe, fönsterpust, växter, entrémattor och frukt. Vad vi kan erbjuda är antingen en leverans av en eller flera tjänster från oss eller kan ni få alla servicetjänsterna som ni behöver från en leverantör. Det förenklar för dig som kund och fördelarna är flera - en kontaktperson, en faktura att hantera och en stor flexibilitet och servicegrad från oss.

Låt oss göra en kostnadsfri behovsanalys och se om vi kan göra jobbet bättre och effektivare.

Vår personal står bakom vår framgång och hos Comparative utvecklar vi oss ständigt för att stimulera och behålla vår personal. Vi bevakar vad som händer inom miljösektorn och tekniska nyheter som gynnar miljön och resultatet. De nyheter som skapar värde för våra kunder implementerar vi i leveransen och ser till att ni som kund för det senaste inom vår bransch. 

Vi strävar efter långsiktighet och gör allt vi kan får att skapa en lång kundrelation där ni som kund är nöjd med vår leverans och vår personal. Vi kan med stolthet konstatera att i stort sett alla våra kunder väljer att förnya sina avtal med oss. Det är det bästa betyget vi kan få. 

Företaget