Ny Kund

24 augusti 2015

Comparative Facility Services erhåller prestigefullt uppdrag från industrikoncernen Trelleborg

Comparative Facility Services har ingått ett tvåårigt avtal med industrikoncernen Trelleborg om lokalvård och konferensservicetjänster på orten Trelleborg. Uppdraget är en av de största Comparative Facility Services erhållit under året.

”Efter att ha genomfört en fullständig upphandlingsprocess med ett stort antal leverantörer som jämförts med hänsyn till total kostnad och erbjuden service har vi beslutat att skriva avtal med Comparative Facility Services som ny lokalvårdsleverantör på orten Trelleborg. Vi ser fram emot detta samarbete”, säger Johan Wijk, inköpsansvarig inom Trelleborg.

”Comparative har i tuff konkurrens lyckats kombinera ett konkurrenskraftigt pris med en trovärdig kvalitetsbeskrivning och ett upplägg som är kundanpassat. Trelleborg blir ett uppdrag som kommer utveckla oss och är en utmaning som vi ser fram emot. I förlängningen har vi också visat att Comparative är en möjlig partner för större bolag och har kapacitet för leveranser av flera tjänster”, säger Matthias Olsson med ansvar för försäljning på Comparative Facility Services.